Proprietarul McDonald’s a „deranjat” după ce duo-ul și-a bătut paznicul

Melek Ozcelik

Un agent de securitate de la McDonald's a fost surprins în video trăgând o armă pentru a se apăra de doi oameni care îl băteau pe 7 aprilie în fața restaurantului de la 10 E. Chicago Ave. | CBS ChicagoProprietarul unui McDonald’s Near North Side a spus că a fost deranjat de un atac care l-a determinat pe un agent de securitate să-și brandească arma în autoapărare în fața restaurantului duminică.Bărbatul în vârstă de 57 de ani lucra la pază pentru restaurantul, 10 E. Chicago Ave., la ora 15:17. când le-a cerut doi bărbați să părăsească clădirea pentru că puneau muzică cu voce tare, potrivit unei declarații a poliției din Chicago.

În timp ce îi escorta afară din clădire, suspecții au început să-l lovească în mod repetat, a spus poliția. Unul dintre ei a luat o sticlă de sticlă dintr-un coș de gunoi din apropiere și a zdrobit-o peste capul paznicului.

Apoi, gardianul și-a scos spray-ul cu piper și pistolul, moment în care suspecții au fugit și l-au batjocorit pe bărbat din interiorul unei alte afaceri, a spus poliția. Au dispărut când au sosit ofițerii.Siguranța și securitatea angajaților și clienților noștri este prioritatea noastră principală, a declarat Nick Karavites, proprietarul și operatorul francizei McDonald’s, într-un comunicat. Suntem deranjați de această situație și vom continua să luăm măsurile adecvate pentru a oferi clienților noștri o experiență sigură și plăcută.

Atacul a fost surprins pe o înregistrare video a unui telefon mobil din interiorul McDonald’s și a devenit viral.

Potrivit poliției, gardianul a fost dus la Northwestern Memorial Hospital.Restaurantul este situat în afara stației Chicago și State Red Line unde trei persoane au fost atacate de mai mulți adolescenți în ianuarie. Cinci au fost acuzați în legătură cu atacul.

Nimeni nu este în custodie pentru atacul de duminică, deoarece detectivii din Zona Centrală continuă să investigheze.

Citiți mai multe pe crima și urmăriți orașul omucideri .भाग: